Van de Bult B.V.

Grond Weg & Waterbouw

Van de Bult G.W.W. B.V. is een zelfstandige onderneming die binnen de grond-, weg-, en waterbouw voornamelijk regionaal, voor vaste opdrachtgevers, actief is. Alle activiteiten worden met eigen medewerkers, eigen modern materieel en samen met vaste onderaannemers en leveranciers uitgevoerd.

Van de Bult G.W.W. B.V. heeft sinds 1975 ruime ervaring in het adviseren in en realiseren van kleinschalige tot en met grotere projecten, variërend van € 70,00 tot € 3.000.000,00, voor diverse opdrachtgevers zoals lagere overheden, bouwbedrijven en overige bedrijven.

Van de Bult G.W.W. B.V. is in het bezit van ISO-9001:2008; VCA**(Veiligheids Checklist Aannemers); SIKB BRL 7000/7003 (Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer Beoordelings Richt Lijn) en SEB (Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf ), zodat de projecten op een veilige en professionele wijze volgens de eisen en normen worden gerealiseerd.

Naast veiligheid en kwaliteit hecht Van de Bult G.W.W. B.V. waarde aan maatschappelijke belangen en is daarom lid van Bouwend Nederland, Stichting Beoordeling Integriteit Bouwbedrijf (SBIB), Stichting Praktijkopleiding Grond-, weg-, en waterbouw (SPG) en is erkend leerbedrijf voor diverse disciplines binnen de Grond-, Weg-, en Waterbouw.

Ook is Van de Bult G.W.W. B.V. zich ervan bewust welke invloed wij, bij uitvoering van projecten, op onze leefomgeving achterlaten en hebben daarom duurzaamheid, CO2-reductie binnen onze bedrijfsvoering als een van de prioriteiten in onze agenda staan, zodat een gezonde leefomgeving ook voor generaties na ons behouden blijft.